Cautare

4457 de rezultate pentru "accident rutier in brasov 15 03 2013" (2.70 secunde)
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o declaratie politica, intitulata "Trebuie sa sustinem revigorarea mediului de afaceri!", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata ,, Cresterea macroeconomica a Romaniei", pe care o puteti citi in continuare.
In timp ce investitiile au ramas pionul sacrificat. Dupa izbucnirea crizei s-au lansat o serie de discutii legate de schimbarea modelului de crestere economica, avand in vedere ca supraincalzirea economiei in anii care au precedat criza s-a datorat in principal consumului excesiv, realizat pe datorie.
Parlamentul European reunit in minisesiune plenara la Bruxelles, a adoptat azi un raport ce prevede reducerea tarifelor serviciilor de roaming de la 1 iulie acest an.
Black Friday 2013: asteptari, magazine participante, articole utile A mai trecut un an, mai asteptam un Black Friday cu speranta ca vom prinde produsele IT pe care ni le dorim la preturi mai bune decat in mod normal.
Google marcheaza solstitiul de iarna - inceputul iernii astronomice, in data de 21 decembrie -, prin schimbarea logoului cu un doodle special. ... 2013 este unul dintre cele patru mari momente astronomice ale anului, alaturi de echinoctiul de primavara si cel de toamna si solstitiul de vara.
Joi si vineri (16 si 17 mai 2013) fanii muzicii rock vor putea achizitiona bilete la concertul Megadeth din data de 22 mai 2013, mai ieftine cu 25%! Promotia speciala pentru fanii rock este valabila numai in zilele de 16 si 17 mai 2013!
Miss Bucuresti 2013: Cele mai frumoase fete din Capitala isi vor disputa coroana duminica Cele mai frumoase fete din Capitala au concurat pentru titlul de Miss Bucuresti 2013, iar toti romanii pot afla maine, 19 Mai, de la ora 20.00, exclusiv la TVH, finala concursului Miss Bucuresti 2013.
Danemarca a castigat finala Eurovision 2013. ... Cezar Ouatu, care a reprezentat Romania in finala concursului, cu piesa "It‘s My Life", s-a clasat pe locul al 13-lea. Castigatoarea Eurovision 2013 a obtinut 281 de puncte. ... Romania s-a clasat pe locul 13, primind in total 65 de puncte.
Atunci vino in 7-9 iunie 2013 la Muzeul de Arta din Constanta in Bd.
Reuniti sub egida Mineral Expo, in cele mai mari orase ale tari si chiar peste hotare, expozantii impun prin pricepere, maiestrie, eleganta si minutiozitatea detaliilor.
Organizat in cadrul Galeriei Dalles, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, zilnic intre 10.00 si 20.00, KILIPIRIM reprezinta o ocazie unica pentru iubitorii de carte din Bucuresti de a achizitiona carti cu reduceri substantiale din oferta celor mai importante edituri autohtone.
ORA DE VARA 2013: Cand si de ce isi fixeaza romanii ceasurile ORA DE VARA 2013: Romania a trecut in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile fiind date inainte cu o ora, astfel ca ora 3.00 a devenit ora 4.00.
Magda Marincovici) Congresul Asociatiei Mondiale de Psihiatrie (World Psychiatric Association, 10 - 13 aprilie 2013, Bucuresti - Palatul Parlamentului) este organizat, in premiera in tara noastra, pornind de la urmatoarea realitate:
Goethe", din Frankfurt, Germania, sustine ca Romania va fi lovita in 2013 de un cutremur puternic, cu magnitudine de 6,7 pana in 7,1 grade pe scara Richter.
Romania, pentru a doua oara gazda Congresului Mondial IASGO 2013 Prof.
creste numarul tinerilor ce prezinta complicatii ale diabetului tip 1 Diabetul afecteaza un numar crescand de copii si tineri, avertizeaza Asociatia britanica a diabetului, pe baza unui studiu efectuat in Marea Britanie.
Guvernul a decis sa finanteze stadionul de 5 stele de la Brasov Dupa mai bine de 20 de ani asteptare, promisiuni electorale si cautari zadarnice a unui investitor privat, Guvernul a descis sa finanteze construirea unui stadion de 5 stele la Brasov.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea. Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea. Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti.
google-analytics.com